Tarih 04 Kasım 2015, 12:28 Editör

Yaklaşık 9 yıldır süren Hubyar Sultan Türbesi davasının kaybedeni yoktur. Hubyar Köyü muhtarlığı ile birlikte tüm Hubyarlılar kazanmıştır. Sosyal ortamlarda kırıcı söylemlerden uzak durmak gerekir.

Sevgili Hubyarlılar,

Hepinizin bildiği gibi Hubyar Sultan Türbesi ile ilgili yürüyen hukuk mücadelesi Hubyarlıların ortak zaferi ile sonuçlanarak, Hubyar köylülerinin atası olan yüzlerce yıllık Hubyar Sultan Türbesi, köy muhtarlığının sorumluluğuna verildi.

Bu bağlamda her ne kadar köylümüz olan bir aile köy muhtarlığının karşısında, davanın karşı tarafı olarak davayı kaybetmiş gibi görünse de, bu dava Hubyarlıların tümünün ortak kazanımıdır. Facebook, twitter, whatsapp gibi sosyal medya ortamlarında karşılıklı kırıcı yorumlar yapılmaması, kazananın Hubyarlılık bilinci olduğu gerçeğinin gözardı edilmemesi tüm dostlardan ricamızdır. Hubyar Sultan'ın tüm Hubyarlıların ortak atası olduğu, tüm Hubyarlıların Hubyar Sultan Türbesine hizmet etme amacında olduğu unutulmamalıdır. Yaklaşık 9 yıldır süren hukuk mücadelesinin kaybedeni olmadığı gibi, kazananı Hubyarlıların tümüdür. Düğünde, cenazede, acı da sevinçte birarada olacağımız, dayanışmamızı eksik etmeyeceğimiz unutulmamalıdır.

Hukuk mücadelesi boyunca köy muhtarlığının yanında olmuş Hubyar Vakfı olarak yüreğinde Hubyar toplumuna dair sevgi ve muhabbet bulunan tüm dostlardan ricamızdır.

Hubyar Vakfı adına Başkan Halil PATLAK

Kırk ekmeği ve Senelikler

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ BURSA TİARA TERMAL OTELDE 5 GÜN 4 GECE TATİL FIRSATI.

HUBYAR TÜRBESİNDE DUA VE LOKMADAN SONRA SEMAH

HUBYAR TÜRBESİNDE DUA VE LOKMADAN SONRA SEMAH HUBYAR SEMAHİNİ DÖNDÜK.