Hubyar'da Yeni Cemevi Açılıyor

Tarih 22 Eylül 2015, 14:19 Editör

Hubyar Köyü İncecik Mevkii'nde yaptırılan Cemevi, arife günü (23 Eylul 2015) saat 13:00'te Cem ibadeti ile açılacak.Cemevi açılışına tüm canları bekliyoruz.

Trafik kazasında kaybettigimiz Niyazi Engin ve Aydın Kabak adına yaptırılan Cemevi açılıyor. Hubyar Köyü İncecik Mevkii'nde yaptırılan Cemevi, arife günü (23 Eylul 2015) saat 13:00'te Cem ibadeti ile açılacak. Cemevi açılışına tüm canları bekliyoruz.

Kırk ekmeği ve Senelikler

Hubyar Toplumuna Açık Çağrı Yaklaşık 9 yıldır süren Hubyar Sultan Türbesi davasının kaybedeni yoktur. Hubyar Köyü muhtarlığı ile birlikte tüm H...

Hubyar Vakfı'ndan Avcılar Belediyesine ziyaret

Hubyar Vakfı'ndan Avcılar Belediyesine ziyaret Hubyar Vakfı yöneticileri, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ile görüştüler.