Hubyar Vakfı'ndan Avcılar Belediyesine ziyaret

Tarih 20 Ocak 2015, 15:04 Editör

Hubyar Vakfı yöneticileri, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ile görüştüler.

Hubyar Vakfı yöneticileri Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli'yi ziyaret ettiler.

Hubyar Vakfı Başkan Yardımcısı Hüseyin Yavuz, Yönetim Kurulu Üyesi Narin Kabak, Mütevelli Heyet Üyesi Hüseyin Kelleci ve Sevil Kelleci Belediye Başkanı Benli ile yaptıkları görüşmede Hubyar Vakfı çalışmaları hakkında bilgi verdiler. İstanbul'un tek kadın belediye başkanı olan CHP'li Dr. Benli, özellikle Hubyar Vakfı Kadın Komisyonu'nun çalışmalarından duyduğu mutluluğu ifade etti.

Açıklama - Haber

Hubyar Tekkesi ile ilgili bilgilendirme

Hubyar Tekkesi ile ilgili bilgilendirme Hubyar Tekkesi ile ilgili bilgilendirme

Hubyar ’da Alevi’ce çözümü kim reddetti?

Hubyar ’da Alevi’ce çözümü kim reddetti? Peki, sorunun çözümü için Alevi’ce bir yol denendi mi?