Hubyar'da yol çalışması başladı

Tarih 24 Haziran 2013, 16:40 Editör

Hubyar Köyü yollarının temizlenmesi çalışmaları başladı. Almus Kaymakamı Fatih Çelikkaya Hubyar Köyü'nü ziyaret etti.

Hubyar Köyü Muhtarlığı'nın Hubyar Vakfı desteği ile yürüttüğü Hubyar Köyü yollarının düzenlenmesine başlandı. Almus Kaymakamı Fatih Çelikkaya Hubyar'a giderek çalışmaları yerinde inceledi.

Hubyar Köyü Muhtarlığının köy içindeki ana yol ve mezra yollarının düzenlenmesi için uzun süredir yürüttüğü çalışmalar kapsamında başlanan Hubyar Köyü yol kumlama çalışmaları sürüyor. Çalışmaların başlaması sebebiyle Hubyar Köyü'nü ziyaret eden Almus Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Almus Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Uğurlu ve Almus İlçe Özel İdare Müdürü Levent Mirzaoğlu Hubyar Muhtarlığı ve Hubyar Vakfı heyetince karşılandı. Hubyarlılar, köy yollarında başlayan çalışmalar için kurban keserek lokmaları paylaştılar.

Hubyar Köylülerinin kendilerine gösterdiği ilgiden mutlu olduğunu belirten Almus Kaymakamı Fatih Çelikkaya, ilçenin her köyüne eşit hizmeti götürmeye gayret gösterdiklerini ve fiziki koşullardan ötürü varolan sıkıntıların kısa süre içinde giderilmesine çalıştıklarını söyledi. Kaymakam Çelikkaya, Hubyar Köylülerinin kendilerine gösterdiği ilgi ve sıcaklığa da çok teşekkür etti.

Hubyar Toplumuna Açık Çağrı Yaklaşık 9 yıldır süren Hubyar Sultan Türbesi davasının kaybedeni yoktur. Hubyar Köyü muhtarlığı ile birlikte tüm H...

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ BURSA TİARA TERMAL OTELDE 5 GÜN 4 GECE TATİL FIRSATI.