Hubyarlılar salona sığmadı.

Tarih 20 Mart 2013, 15:53 Editör

Hubyar Vakfı'nın 'dayanışma' etkinliği coşkulu geçti. Geceye katılan misafirler salona sığmadı.

Tekrar faaliyete başladığı 2006 yılından bu yana Hubyar Ocağı için etkin çalışmalar yürüten Hubyar Vakfı'nın 'dayanışma' etkinliği yoğun ilgi gördü. Katılımcıların salona sığmadığı etkinlikte Hubyarlılar biraraya geldi.

Hubyar Vakfı tarafından İstanbul Ümraniye'de düzenlenen dayanışma gecesine binlerce kişi katıldı. Hubyar Vakfı Başkanı Halil Patlak'ın açış konuşması ile başlayan gecede başkan Patlak, vakıf olarak geride kalan sürede yaptıkları çalışmalara değinip, gelecek projeler hakkında bilgi verdi. Hubyar Köyü'nü güzelleştirecek sosyal ve kültürel çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Başkan Halil Patlak, "Biz tüm enerjimizi bizlerin ortak değeri olan Hubyar Sultan'la ilgili gelişmelere harcıyoruz. Amacımız Hubyar Köyü'nü, Hubyar Ocağını çağımızın sosyal ve kültürel düzeylerine taşımak. Tüm Hubyarlılarla tekvücut olarak aynı yolda yürümeye devam ediyoruz. Bugün burada olup bizlere yürüdüğümüz yolda destek veren tüm dostlara teşekkür ediyorum" dedi.

Hubyar Köylülerinin yoğun ilgisinden ötürü davetlilerin salona sığmadığı etkinlikte Başkan Halil Patlak, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle Hubyarlı kadınları temsilen Hubyar Vakfı Kadın Komisyonu Başkanı Narin Kabak ve Kadın Örgütlemesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi öğretmen Güler Çanak'a çiçek hediye etti.

Etkinlikle ilgili resimler en kısa sürede sitemizde yayınlanacaktır.

Kırk ekmeği ve Senelikler

Hubyar Toplumuna Açık Çağrı Yaklaşık 9 yıldır süren Hubyar Sultan Türbesi davasının kaybedeni yoktur. Hubyar Köyü muhtarlığı ile birlikte tüm H...

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ BURSA TİARA TERMAL OTELDE 5 GÜN 4 GECE TATİL FIRSATI.