CHP İl Başkanı Kum vakfımızı ziyaret etti

Tarih 21 Şubat 2013, 14:50 Editör

CHP il Başkanı Duran Kum ve TOKDEF Başkanı Sefer Duran Hubyar Vakfı'nı ziyaret ettiler.

Hubyar Ocağı hakkında yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Hubyar Vakfı, geçtiğimiz günlerde önemli ziyaretçileri ağırladı. CHP Tokat İl Başkanı Duran Kum ve Tokat Dernekler Federasyonu (TOKDEF) Başkanı Sefer Duran, Hubyar Vakfı'nı ziyaret ettiler.

Hubyar Vakfı Yönetim Kurulu toplantısına katılan CHP İl Başkanı Duran Kum ve TOKDEF Başkanı Sefer Duran, Hubyar Vakfı Başkanı Halil Patlak ve yöneticilerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Tokat için önemli iki kurumun ziyaretinden mutlu olduklarını ifade eden Hubyar Vakfı Başkanı Halil Patlak, vakıf olarak inançsal çalışmalar yürütmenin yanında Tokat'a dönük sosyal, ekonomik ve kültürel çalışmaların da içinde olduklarını, destek verdiklerini belirtti. CHP Tokat İl Başkanı Duran Kum da, İstanbul ziyaretinde Tokat için önemli bir değer olan Hubyar Ocağı mensuplarıyla buluşmanın kendileri için mutluluk verdiğini belirtip, Hubyar Köyü'nü güzelleştirmek için yapılacak her çalışmada, köylülerin yanında olacaklarını söyledi. TOKDEF Başkanı Sefer Duran ise, küçük yaştan beri Hubyarlılarla içiçe yaşadığını belirtip Hubyar Vakfı'nın çalışmalarına katkı vermekten kıvanç duyacaklarını ifade etti.

Kırk ekmeği ve Senelikler

Hubyar Toplumuna Açık Çağrı Yaklaşık 9 yıldır süren Hubyar Sultan Türbesi davasının kaybedeni yoktur. Hubyar Köyü muhtarlığı ile birlikte tüm H...

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ BURSA TİARA TERMAL OTELDE 5 GÜN 4 GECE TATİL FIRSATI.