Mutlu Yıllar

Tarih 31 Aralık 2012, 18:00 Editör

Sevgili canlar, elele, yürek yüreğe, tebessüm ve dayanışma dolu bir yıl diliyoruz. Hakk Erenler tüm güzellikleri yüreğinizden eksiltmesin.

Sevgili Hubyarlılar,

Mücadele ve azim dolu bir yılı daha geride bıraktık. Kimi zaman hüzünle varolsa da, çoğunlukla tebessümle ve gülümseme ile dolu bir yıl geçirdik. Geçmişe dair ne varsa, artık geride kaldı.

Değerli Hubyarlılar,

Sizlerin gönüllü desteği ile 2006 yılında yola çıkan Hubyar Vakfı, geride kalan 6 yıl boyunca çok önemli çalışmalara imza attı. Gerek Hubyar Ocağı, gerek Hubyar Köyü, gerekse de 'yol'umuzla ilgili bir çok çalışmanın içerisinde yer aldık. Şüphesiz en önemli gündem maddelerimizden biri olan 'Hubyar Türbe Davası' da geride bıraktığımız yıl içinde Hubyarlıların lehine sonuçlandı ve 'Hakk'ın huzurunda hak kazanıldı!' Bu konuda hukuki açıdan bazı teknik süreçler devam etmektedir. Hiç şüphesiz bu sürecin sonunda da yine Hubyarlıların ve hakkın mutlu sona ulaşacağına dair olan ümidimiz tamdır.

Kıymetli Hubyarlılar,

Şüphesiz, toplum olarak bizleri vareden en büyük etken dayanışma ve birlik ruhumuzdur. Dün ve bugün olduğu gibi yarın da aynı ruh ile varolmaya devam edeceğiz. Cenazemizde hangi dayanışma ile 'ayrımsız' birarada olduysak, düğünlerimizde de aynı ruh ile yine 'ayrımsız' birarada olacağız.

Sevgili Hubyarlılar,

Geçmişe dair tüm kırgınlıkların ve hüzünlerin geride bırakılıp daha fazla tebessüm eden bir yüz ve yürek ile yaşanacak yeni yıllar diliyoruz. İnanç ağalığının son bulacağı, insanların sömürülmediği, savaşlardan, acıdan, gözyaşıdan uzak; sevgi, barış, başarı dolu, yüzünüzden, yüreğinizden ve yuvanızdan tebessümün eksilmeyeceği bir yıl dileriz.

Yarınınız bu gününüzden daha güzel geçsin.

Hubyar Vakfı adına

Başkan
    Halil PATLAK

Hubyar Toplumuna Açık Çağrı Yaklaşık 9 yıldır süren Hubyar Sultan Türbesi davasının kaybedeni yoktur. Hubyar Köyü muhtarlığı ile birlikte tüm H...

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ BURSA TİARA TERMAL OTELDE 5 GÜN 4 GECE TATİL FIRSATI.